måndag 4 juli 2011

Long time

Ja ja, mycket längesen. Men det finns ju så mycket här i livet och ibland så kanske orden inte flyter som de ska när man ska skriva.

Idag måste jag i allafall berätta om en fantastisk resa till Österrike. Vi var fyra par som var där 20-27 maj. Inte igår alltså, men jag lovar att den resan glömmer jag nog aldrig. Om risken skulle finnas har jag drygt 1000 kort som kan hjälpa minnet på traven. Lovar att man blir inspirerad att knäppa hela tiden. Så vackert!

Vi var lovade regn av meterologerna hela veckan och var alltså utrustade för det. Regnkläder och varma tröjor dominerade vår packning. Mycket riktigt, så regnade, haglade och åskade det så grymt det bara kunde när vi styrde vår hyrda minibuss mellan flygplatsen i Munchen och St Johan in Tirol som var vårt slutmål sent på fredag kväll.

Lördag vaknade vi och solen ville spricka igenom. Uppehåll och rätt mycket sol hela dagen. Så fortsatte hela veckan men solen och värmen visade sig bara mer och mer. En förmiddag duggade det lite men då passade vi på att ta en tur till Kitbuhel för att se på staden där några timmar innan vi tillsammans med solen klev upp i bergen igen.

Vi valde att åka till olika liftstationer och åka lift upp halva vägen, för att sedan ta oss till fots upp till toppen. Där kunde man alltid belöna sig med en öl eller en glass :)

Tisdagen såg lite annorlunda ut för då besökte vi det lokala poolområdet för att bada slappa och sola. På eftermiddagen tittade vi runt i len lilla staden St Johann där vi bodde.

Onsdagen valde vi istället cyklar istället för vandringskängor och jag tackar verkligen för vilka fina cyklar vi fick hyra. Fanns ju en och annan backe att ta sig både uppför och nerför för.

Varje kväll var vi lyckligt lottade som satte oss till bords på vårt lilla pensionat som serverade väldigt god 3 rätters åt oss varje kväll. Luncherna bestod däremot av varma koppen bröd och korv i den otroliga naturen på hög höjd.

Det enda veckan inte innehöll , så var det sena kvällar. Vi var härligt trötta varje kväll.












Fler foto från vår härliga vecka hittar ni här:
 
 
Vårt härliga pensionat:
 
 
Innan passet går ut vill jag nog cykla i Holland......
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar