söndag 8 september 2013

SM-Guld

Är väl ingen som missat att vår yngste spelar Amerikansk Fotboll. Det här är första säsongen han spelat med A-laget. Han har varit med om mycket tack vare att det gått riktigt bra för honom och att han har en vilja som få. Ungdomslandslag och juniorlandslag har tagit honom på många läger och matcher. Massor i Sverige men även utomlands. Ifjol sommar var han  med till Texas och spelade VM med juniorlandslaget.

I år kom så åter igen Carlstad Crusaders A-lag i Superserien till final och det här året har han spelat med dem. Han fick mycket speltid redan från start av säsongen då det fanns en skadad nyckelspelare. Det skapar ju naturligtvis erfarenhet. Att dessutom få en startingplats som nykomling i A-laget är ju kul.

Igår spelades alltså final på nya Tele2arena mot Örebro Black Nights. Gubben jag, och en son med flickvän klev på supporterbussen här från Karlstad vid 12.30 för att bevittna händelsen.

Det var extra roligt att matchen fick mycket uppmärksamhet och sändes även på TV4sport. Äntligen får man väl säga!

Det var grymt tryck från laget från största stund av matchen och de ledde från början till slut. Ledde ljudnivån från läktaren gjorde också Crusaderssupportrarna  hela matchen. Det var grymt tempo och de vanligtvis lite långa matcherna i min smak var över snabbt kändes det som. Trots sina 3 timmar.

Guldet kom alltså för 4e året på raken hem till Karlstad igen! Grattis Carlstad Crusaders!















2 kommentarer:

  1. Vilken upplevelse! Kul kul o Grattis :D Inger

    SvaraRadera
  2. Vilken upplevelse! Kul kul o Grattis :D Inger

    SvaraRadera